THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Public Enemies...Ανυπομονώ!



Αμερική του 1930, λίγο μετά το κράχ. Το οργανωμένο έγκλημα ανθίζει, αποτέλεσμα της μαζικής αντίδρασης των αμερικάνων στα καινούρια οικονομικά δεδομένα. Η εποχή που ονομάστηκε "Great Depression", έχει να επιδείξει πολλά ονόματα αντιηρώων, όπως αυτά των Μπόνι και Κλάιντ, αλλά και του Τζόν Ντίλινγκερ, που από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως ο Ρομπέν των φτωχών.
Η ταινία "Public Enemies" (Δημόσιος Κίνδυνος), διαπραγματεύεται τη ζωή του Τζόν Ντίλινγκερ και είναι βασισμένη στο βιβλίο του Bryan Burrough, Public Enemies: America's Greatest Crime Wave and the Birth of the FBI, 1933–34. Εστιάζει κυρίως στην προσπάθεια του Melvin Purvis, πράκτορα του FBI να σταματήσει εγκληματίες της εποχής όπως ο Τζόν Ντίλινγκερ.
Και περνάμε στο πιό αξιόλογο χαρακτηριστικό της ταινίας που δεν είναι άλλο από το cast! Στό ρόλο του John Dillinger έχουμε τον Johnny Depp με μια από τις καλύτερες ερμηνείες της καρριέρας του, τον Christian Bale ως πράκτορα Purvis, την Marion Cotillard ως την αγαπημένη του Dillinger, Billie Frechette και τέλος τον Patrick Geoffroy, στον ρόλο του Jean Jacque.
Απλά ανυπομονώ.....!!!!!!

Check out και το trailer!
http://www.youtube.com/watch?v=-BawY4gjAdM